Despre ALIA – Asociația Pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral

Asociația ‘’ALIA – Asociația Pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral’’ a fost înființată din dorința de a promova și apara drepturile și interesele persoanelor care suferă/au suferit un accident vascular cereberal, ori care sunt predispuse la un accident vascular cerebral.

Credem că este necesar să avem o comunitate educată cu privire la nevoile unor astfel de bolnavi și vom arăta de ce este atât de necesar accesul cât mai rapid la tratamente de calitate.

Misiunea noastră este îndreptată și către ceea ce înseamnă conștientizarea opiniei publice cu privire la prevenirea unui AVC, la recunoașterea acestuia și la înțelegerea pașilor ce trebuie urmați în cazul în care suntem lângă o persoană care suferă un AVC.

ALIA va iniția, dezvolta și derula activități de lobby și advocacy pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor care au suferit un AVC, dar și a familiilor care îi sprijină.

LILIANA CUREA

Președinte ALIA

ALINA DORA STĂNCIULESCU

Vicepreședinte ALIA

RĂZVAN MIHAIL RĂDULESCU

Membru ALIA

Luptam pentru o societate care să ofere tuturor persoanelor afectate un accident vascular cerebral sprijinul necesar și șansa de a trăi o viață cât mai aproape de normalitate.

Valori

Transparență, solidaritate, optimism, implicare, respect, eficiență, solidaritate, coerență.

Scop

Acțiunile ALIA au un scop umanitar, acela de a crește calitatea vieții persoanelor afectate de un accident vascular cerebral. Este însă necesar sa mobilizăm atât pacienții, cât și familiile acestora să sprijine și să promoveze inițiativele noastre, pentru a reprezenta o voce puternică în fața celor care pot lua decizii în ceea ce privește acesul la tratamente și servicii medicale de calitate.

Parteneri